Stichting Haarwensen

Update betreffende maatregelingen omtrent het coronavirus:
Als team van Haarwensen zetten we alles in werking om het werk voor het goede doel gewoon door te laten gaan. Hierbij ligt onze prioriteit bij het helpen van de kinderen die hun haar verliezen of zijn verloren. Veel mensen blijven zich inzetten om deze kinderen te voorzien van een haarwerk.

Hierbij hebben we echter te maken met veel onverwachte en onzekere factoren. We blijven ons inzetten voor onze doelstelling, maar de gezondheid van onze medewerkers, vrijwilligers, haarwerkspecialisten en de kwetsbare doelgroep staat hierbij altijd voorop. Wij danken je bij voorbaat voor je begrip. 

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Kijk bij Steun ons voor meer informatie.

Stichting Haarwensen
Haarwensen
Wij hebben al 1678 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!
Foto's en verhalen

Verhalen en foto's

Meike

Meike heeft vandaag een heel mooi haarwerk van stichting Haarwensen ontvangen. Van een blondine naar een brunette

Hartelijk dank voor al jullie werk.

Meike

"Meike heeft vandaag een heel mooi haarwerk ontvangen"

Romée

We zijn gisteren in Roermond geweest voor het nieuwe haarwerk van Romée. Het is ontzettend goed gegaan en we zijn heel goed en gezellig geholpen! De haarwerken die jullie hebben opgestuurd waren allemaal prachtig en heel mooi lang. Romée heeft ze allemaal gepast en is heel goed tot een keuze gekomen. Ze is super blij en trots op haar nieuwe haar!

Heel erg bedankt voor de geweldige service ( ook van MP Haarwerken) en het mooie haarwerk.

Met vriendelijke groet,
Romée en Christianne

Romée

"Het is ontzettend goed gegaan en we zijn heel goed en gezellig geholpen!"

Meike

Ze is er zo blij mee. Dank jullie wel. Ik heb een gelukkige dochter. De service van Pavette was ook fantastisch.

Meike

"Ze is er zo blij mee. Dank jullie wel. Ik heb een gelukkige dochter"

Anoniem

Lieve Stichting Haarwensen,

Ik vind het echt top dat jullie mij zo hebben kunnen helpen. Ik ben nu pas 13 geworden. Heb sinds klein al kleine kale plekken op mijn hoofd. Maar sinds januari heel veel haaruitval, met als gevolg geen enkel haar op mijn lichaam.

Ik ben hier daarom erg blij mee. Ik hoop wel dat mijn eigen haren ooit terug komen. Maar jullie hebben mij hier enorm mee geholpen. Bedankt ervoor!

Groetjes.

Anoniem

"Ik hoop wel dat mijn eigen haren ooit terug komen"

Karolina

Karolina is erg blij en ziet er prachtig uit. Letaten en vrienden zijn ook heel blij. Je kunt gewoon niet in woorden beschrijven hoe ik me voel als een tiener die jarenlang een hoofddoek droeg en een moeder wiens haart pijn leed. Karolina is actief ze otmoet vaak vrienden.

Karolina

"Karolina is erg blij en ziet er prachtig uit."