Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Kijk bij Steun ons voor meer informatie.

Stichting Haarwensen
Haarwensen
Wij hebben al 1617 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!
Foto's en verhalen

Verhalen en foto's

Veerle

Vandaag heb ik mijn nieuwe haarwerk gekozen bij Corné en ben er echt super blij mee! Eigenlijk kan ik niet eens uitleggen hoe blij ik er mee ben en het geeft mij weer opnieuw heel veel zelf vertrouwen.

Ik wil jou/jullie heel erg bedanken dat ik nog een haarwerk gekregen heb en dat die echt super mooi is. Jullie hebben iemand weer heel erg blij kunnen maken

Met vriendelijke groet,
Veerle Landweer

Veerle

"igenlijk kan ik niet eens uitleggen hoe blij ik er mee ben..."

Emma

Vanmiddag mochten we een keus maken uit een super collectie van haarbandjes. Wat een fijne ervaring! Emma kon niet wachten om te passen en heeft zelf de mooiste gekozen. Prachtige gouden haren.  Ze vond ze echt vet!! Het blazen tegen de haren, of het voelen aan nat haar... ervaringen die wij niet meer bijzonder vinden,  maar voor Emma nieuw zijn. Eenmaal thuis volgde er nog een fotosessie. Ze straalt van de foto af, morgen showen op school. Dat wordt een verrassing want ze had niemand iets verteld, van te voren dikke schik dat ze ineens met haar naar school zou komen. De haarborstel is ook een grote hit. Haar eerste borstel.  Wat een mijlpalen in 1 middag.  Ik kan jullie en Kapsalon Rosa niet voldoende bedanken. 

Emma en Rianne

Emma

"De haarborstel is ook een grote hit. Haar eerste borstel. Wat een mijlpalen in 1 middag."

Nelis

Nelis heeft vorige week z’n haarwerk opgehaald en draagt t sindsdien dagelijks. Hij is er super blij mee en krijgt veel positieve reacties. Het haarwerk komt dicht in de buurt van z’n eigen kapsel en haar, heel knap gedaan

Nelis

"Hij is er super blij mee en krijgt veel positieve reacties"

Quincy

Quincy heeft een haarwerkje uitgekozen en deze past heel erg mooi bij haar!

Quincy

Hij past heel mooi bij haar

Dalila

Ook Dalila is heel erg blij met haar nieuwe haarwerk!

Dalila

Ik ben heel erg blij