Stichting Haarwensen

Haar + Geld = Haarwerk

Haarwensen schenkt haarwerken aan kinderen die kaal zijn door een medische achtergrond. Je haar is bepalend voor je uiterlijk. Wie helpt mee deze groep kinderen weer een uiterlijk te geven? Wat wordt jouw bijdrage voor hen? 
Doneren doe je zo...

Of doneer direct via een Tikkie

Stichting Haarwensen
Haarwensen
Wij hebben al 1802 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!
Foto's en verhalen

Verhalen en foto's

Rosanne

Hallo ik ben Rosanne (17), ik heb via Stichting Haarwensen dit haarwerk gekregen. Ik ben er super blij mee! Ik vind het onwijs goed dat deze goede doelen organisatie bestaat en dat er hierdoor haarwerken worden gemaakt voor kinderen. Nogmaals bedankt!

Rosanne

"Ik ben er super blij mee!"

Ceane

Er zat er een haarwerk bij die heel mooi stond en die best dicht bij mijn eigen haar kwam. Het was op het begin nog erg wennen, zowel het dragen ervan als de manier waarop ik weer een ander uiterlijk kreeg. Maar nu een aantal weken verder, kan ik niet meer zonder. Ik heb een stuk meer zelfvertrouwen gekregen en ik zie er weer “normaal” uit. Zelfs met sporten kan ik het haarwerk ophouden.

Ceane

Kapsels

Donna

Ik ben Donna van den Berk, ik ben 12 jaar oud. Een half jaar geleden begonnen mijn haren uit te vallen en had ik een kale plek achter op mijn hoofd. De dokter vertelde dat ik Alopecia Areata had. Elke dag vielen er steeds meer haren uit en dat was niet leuk.
Gelukkig kon ik al snel een haarwerk van Stichting Haarwens krijgen. Dat was echt fijn. Ik kon zelfs mijn haarwerk al op toen er schoolfoto’s gemaakt moesten gaan worden op de middelbare school, waar ik sinds dit schooljaar op zit.
Ik vind het echt super goed dat er mensen zijn die hun haren doneren voor kinderen zoals ik.
Echt super bedankt allemaal!
Groetjes,
Donna

Donna

"Ik kon zelfs mijn haarwerk al op toen er schoolfoto’s gemaakt moesten"

Myrthe

Mirthe straalde helemaal toen ze hem op had! Het is nog wel even wennen voor Mirthe, vooral omdat hij rond deze tijd toch wat warmer zit doet ze hem nog wel eens af. Maar als ze hem op heeft doet ze dit vaak wel een paar uur op! Voelt ze zich helemaal mooi! Zo mooi om te zien!

Myrthe

"Voelt ze zich helemaal mooi!"

Eefje

Hallo Stichting Haarwensen,

 

Na lang wachten mocht Eefje bij Haarstudio Simone in Gendt haar nieuwe haarwerk komen passen.

Het lange wachten van meer dan een half jaar, onder andere door de Corona werd beloond met een prachtig donker haarwerk met wat slag en vooral mooi lang.

 

Eefje straalde van top tot teen met haar nieuwe haarwerk op.

Dank je wel weer voor de medewerking, hulp en duidelijke communicatie met ons.

Eefje

Eefje straalde van top tot teen met haar nieuwe haarwerk op."