Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Kijk bij Steun ons voor meer informatie.

Stichting Haarwensen
Haarwensen
Wij hebben al 1433 kinderen blij gemaakt met een mooi haarwerk!
Foto's en verhalen

Verhalen en foto's

Veerle

''Lieve mensen van Haarwensen.

Wat hebben jullie vandaag een verdrietig meisje ontzettend gelukkig gemaakt.
Mede door de vakkundigheid van HaarUniek en haar vakmanschap.
We gingen passen, maar meteen door haar goede raad en voortvarendheid de grote stap gemaakt en Veerle besloot haar haren meteen eraf te halen.

Tranen gevloeid, maar Corne liet haar meteen haar eigen schoonheid zien.

Wat een prachtig haarwerk hebben wij mogen ontvangen.
Onze dank is niet te beschrijven en we zullen er ontzettend goed voor zorgen.

Ook de mensen die wij hebben mogen ontmoeten van Haarwens in het Maxima ontzettend bedankt voor de lieve zorgen en zo snel alles voorelkaar!
We zullen gauw komen showen.

Dank..dank..dank...''

Veerle

"Wat hebben jullie vandaag een verdrietig meisje ontzettend gelukkig gemaakt."

Sokaina

We zijn zaterdag weer naar Hair & Beauty in Roermond geweest.

Het was zeer geslaagd en goede service.

Ik wil nogmaals de stichting bedanken en alle sponsors en die gene die de haren hebben afgestaan voor mijn dochter.

 

Met vriendelijke groet. 

 

De ouders van Sokaina

Sokaina

"Het was zeer geslaagd en goede service."

Vicky

''Het bezoek aan Peels Haarmode is perfect verlopen. De haarwerken die je had opgestuurd waren echt heel mooi. De meest donkere lange haren zijn het uiteindelijk geworden. Het was moeilijk om een keus te maken tussen de twee meest donkere, want Vicki vond het tintje lichter met de heel lange haren ook erg mooi, maar de donkerdere stond echt het allermooist bij haar. 
Vicki heeft het hele bezoek zitten glunderen. Petra van Peels Haarmode had haar weer heel fijn geadviseerd en meteen ook de eigen haren van Vicki in laagjes geknipt zodat die heel natuurlijk tussen de haren van het haarwerk vallen. Omdat Vicki's haren afgelopen 1,5 jaar wat donkerder is geworden, matchen deze nu ook perfect met het nieuwe haarwerk. Echt prachtig! ''

Dit geeft een kind zoveel zelfvertrouwen!
Voor nu echt enorm bedankt namens Vicki!

Vicky

"Dit geeft een kind zoveel zelfvertrouwen!"

Jennelie NIEUW

Hoi! We hebben Jennelie d'r haartjes weer opgehaald. Ze heeft toch weer voor de bruin rossige gekozen want die was het langste hihi het staat super mooi! De haarwerken worden echt steeds beter en realistischer. Wij willen jullie weer erg bedanken!! In de bijlage een foto van Jennelie!

Groetjes Katie en Jennelie 

Jennelie NIEUW

"Die was het langste hihi het staat super mooi!"

Anne

Anne krijgt veel complimentjes over haar nieuwe haarwerk. Dat is goed voor haar zelfvertrouwen. Nogmaals bedankt voor de geweldige service.

Anne

"Anne krijgt veel complimentjes over haar nieuwe haarwerk"